JOHN GUTHED PHOTOGRAPHY

Blog

ONE TIME OFFER FOR YOU, FRIEND!

Det senaste året har jag varit runt i Sverige och gett min syn på det kanske aningen uttjatade - men fortfarande galet spännande - begreppet ”digitalisering”. Helt klart bland det roligaste jag gjort, och tittar jag på reaktionerna hos de jag varit hos håller de med. Det är faktiskt femmor rakt över. 

Men!

Min tanke har hela tiden varit att min uppgift är att samla ett gäng fenomen som uppstått tack vare digitalsieringen, peka på hur de påverkat oss och dra upp några riktlinjer och scenarion för vad det kan komma att betyda för dig och dina kollegor. Hur ni kan kapitalisera på, kommunicera i och anpassa er till den ljusnande framtiden som i mångt och mycket redan är här. 

Mer konkret  handlar det om de som kommer efter oss, de som inte anpassat sig till den, utan vuxit upp med den. De jag kallar Homo Faciens, de producerande individerna. De som kommer bli era kunder, klienter,  kollegor, grannar, tränarkompisar och arbetsgivare en dag.

Det här är ju ett jobb utan någon ände och mer eller mindre konstant förändring, så med jämna mellanrum har jag tweakat dragningen. Nu såpass att jag känner att jag behöver köra några testrundor med den. För den sakens skull har jag och Talarforum tagit fram ett specialerbjudande - prissatt så att de höll på att börja gråta när jag berättade - för just det. 

Är du nyfiken, maila mig på john@guthed.se så berättar jag mera. 

John GuthedComment